FUNDACJA VOLENS ogłasza rozpoczęcie konkursu grantowego, organizowanego w obszarze Wydarzenia polonijne za granicą - “Polska jest spoko” - konkurs na realizację mikroprojektów dla Polaków z Republiki Czeskiej

Fundacja Volens ogłasza rozpoczęcie konkursu grantowego organizowanego w obszarze „Wydarzenia polonijne za granicą”. Środki przeznaczone na realizację małych projektów (do 10000 PLN) zostaną skierowane do polonijnych organizacji, działających na terenie Republiki Czeskiej po wcześniejszym rozstrzygnięciu konkursu.

Wnioski można składać w terminie do dnia 26.08.2023 r. na wnioski realizowane w terminach 11.08 - 01.12.2023 r.

Prosimy o zapoznanie się z regulaminem konkursu i instrukcją składania wniosków. Wszelkie pytania należy kierować na adres email ok@fundacjavolens.pl

Poniżej prezentujemy załączamy również regulamin konkursu.

REGULAMIN

WYNIKI

Zadanie: "Polska jest spoko" - konkurs na realizację mikrorpojektów dla Polaków z Republiki Czeskiej
zostało dofinansowane z środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023